Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

17 Νοεμβρη.........

το μαντατο για την Αννα!


κι οσο ελεγε η κορη μου:...και προπαντός μην κλάψεις
τοσο τα μάτια μου γεμίζανε.

εδω ο προλογος για την εναρξη της γιορτης.

8 σχόλια:

Leviathan είπε...

Και εγώ τα βρίσκω συγκινητικά κάτι τέτοια :) γερά να είναι ολά τα παιδάκια του κόσμου! Καλησπέρα!

marilise είπε...

συγκλονιστικό αχ αυτή είναι η ομορφιά να τα χαίρεσαι !!!!

Ρένα είπε...

Πάντα συγκινούμαι στις γιορτές των παιδιών!!Πόσο μάλλον στη συγκεκριμένη και...στην εποχήμας!!!!Μπράβο στα παιδιά!!!!Αυτά είναι το μέλλον της Ελλάδας μας!!!Πολλά φιλιά!!!!

rena είπε...

Πάντα μου άρεσαν πολύ οι σχολικές γιορτές τα παιδιά δίνουν την ψυχή τους σε τέτοιες παραστάσεις είναι τόσο όμορφο να τα βλέπεις!!!
Να την χαίρεσαι και να την καμαρώνεις πάντα!!!!

Βαλάντη Λακούτση είπε...

Η δική μου γενιά (είμαι 36Ι έχει αρχίσει και ξηλώνει αυτό το σάπιο σύστημα που μας χλευάζει και παίζει με την νοημοσύνη μας. Ευτυχώς πουαντερίτσα μου αυτή η γενιά θα δώσει σε αυτούς τους ..... την τελική πληρωμή. Να είναι καλά όλα τα παιδιά του κόσμου

Βαλάντη Λακούτση είπε...

Εμείς η γενιά των 36 χρόνων πλέον έχουμε αρχίσει και ξηλώνουμε σιγά σιγά τους ανθρώπους που μας κοροιδεύουνε μέσα στα μάτια μας. Η γενιά της μικρής σου πουαντερί μου αισιοδοξώ ότι θα τους κλείσει οριστικά την πόρτα στους ως άνω κυρίους και θα πετάξει το κλειδί στην πιο βαθιά θάλασσα.
Να είναι καλά όλα τα παιδιά του κόσμου!!!!!!!!!!!!!!

Vassiliki είπε...

Να κλαις. Από χαρά, από συγκίνηση κι από περηφάνια. Να κλαις γιατί είναι όμορφο κι αληθινό. Και ιδιοτελώς σ' το λέω, να κλαις, για να 'χω συμπαράσταση κι εγώ που δεν μπορώ ούτε ξένα παιδιά να βλέπω ασυγκίνητη, πόσο μάλλον το δικό μου.
Να τη χαίρεσαι!!!

Marina είπε...

Αχ βρε μάνα...αχ βρε κόρη....